Srdečně Vás zveme na 13. ročník konference "Standardy v rámci stravovacích služeb...". Pečlivě vybraná témata Vám přinesou aktuální informace z různých oblastí. Garantem akce jsou: Asociace hotelů a restaurací ČR, Asociace kuchařů a cukrářů ČR a Česká asociace sester. Termín konání: 19. března 2018 od 9:30 (registrace od 9:00) Místo konání: Clarion Congress Hotel Prague, Freyova 33 (kongresový sál) Program: Úvodní slovo pořadatele (9:30 –9:40) 9:45 –10:30 Aktuální legislativa a praktické poznatky z kontrol SZPI Ing. Kateřina Pavelková (Ústřední inspektorát SZPI) 10:45-11:30 Mikrobiologie – viry v potravinách – příklady z praxe Mgr. Petra Vašíčková Ph.D. (Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v.v.i. v Brně) 11:45 – 12:30 Výzvy současné gastronomie Ing. Zdeněk Hladík (Country Life s.r.o.) PŘESTÁVKA – OBĚD od 12:3 13:30 –14:15 Metrologie v potravinářství a gastronomii Ing. Drahomír Manoušek (odborný poradce a auditor) 14:25 – 15:10 Komunikace a rozvoj lidských zdrojů Ing. Richard Dobeš (Krauthammer Czech Republic s.r.o.) 15:25 – 16:10 Diskuze a slosování vyplněných anketních lístků o ceny Změna programu vyhrazena. Cena: 950 Kč/os. 750 Kč/os. pro členy AHR ČR a AKC ČR Platba na účet musí být připsána do 16. 3. 2018. Číslo účtu: 197173510/0300, pro variabilní symbol si volejte na tel.: 261 220 540 (pí Hauková), abychom platbu bez problémů identifikovali. Budeme účtovat storno poplatek 30 % z ceny vstupného, pokud bude přihláška zrušena po 13. 3. 2018. Cena vstupného zahrnuje náklady na materiály, oběd a občerstvení. Na konferenci je nutné se přihlásit. Přihláška je přiložena v dokumentech níže. Pro online registraci klikněte zde: REGISTRACE