V potravinářských a gastronomických provozech, v rámci jednotlivých pracovních činností a úkonů, musí být zaměstnanci odborně způsobilí k vykonávání těchto činností tak, aby svým neodborným zacházením s potravinami neohrozili zdraví potenciálních strávníků. Tuto povinnost ukládá Zákon č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví v platném znění, Vyhláška č. 490/2000 Sb. a Nařízení Evropského parlamentu (ES) č. 852/2004 (kapitola č.12). K odborné způsobilosti zaměstnanců ve stravovacích provozech patří mít povědomí o ochraně veřejného zdraví a dalších odborných vědomostí.
Osnovu školení připravujeme na míru individuálním potřebám našeho zákazníka s ohledem na sortiment, množství, rozsah zabezpečovaných služeb aj. Školíme přímo na provozech našich zákazníků, popř. jinde.
Naše firma dlouhodobě spolupracuje s Asociací kuchařů a cukrářů ČR (AKC). V rámci této spolupráce provádíme školení zaměstnanců jednotlivých poboček v oblasti dodržování zásad Správné výrobní praxe. Jsme dlouhodobým partnerem pro celoživotní vzdělávání zaměstnanců AKC ČR od roku 2004. Školení v regionech (pobočkách): - pobočka Brno - pobočka Jižní Čechy - pobočka Karlovy Vary - pobočka Mariánské Lázně - pobočka pražská a středočeská - pobočka Severní Čechy - pobočka Severní Morava a Slezsko - pobočka Šumava - pobočka východní Čechy